Vision

Bjerringbro FH – Danmarks bedste udviklingsmiljø

Bjerringbro FH er en håndboldklub, der kan tilbyde alle håndspillere – uanset alder, køn og niveau – Danmarks bedste udviklingsmiljø.

Vision

Vi vil have Danmarks bedste udviklingsmiljø for håndboldspillere - uanset alder, køn og niveau. Det betyder, at vi gerne vil vinde – men det vigtigste er at vi udvikler håndboldspillere og håndboldhold.

Mission

Med udgangspunkt i en høj klubånd og dygtige trænere vil vi, gennem leg, gode oplevelser, udfordringer og et attraktivt træningsmiljø udvikle håndboldspillere, så alle spillere kan opleve glæden ved at udvikle deres håndboldspil både individuelt og holdmæssigt.

Værdier

Alt hvad vi foretager spejler vi i vores værdier, og vi går ikke på kompromis med dem. 

Fællesskab

Bjerringbro FH skal være et godt sted at komme, og klubben skal danne rammen om godt fællesskab, hvor der er plads til alle. Dette gør vi ved at pleje forskellige sociale tiltag, hvor vi understøtter skabelse af relationer på tværs af årgange, niveau og køn. Vi er én klub!

Sundhed

Vi vil være en foregangsklub hvad angår sund livsstil. For os er det ikke nok at vore medlemmer møder op og dyrker deres idræt. Vi vil vise vores medlemmer, hvad sund livsstil er, og motivere dem til at leve op til dette gennem forskellige tiltag omhandlende sund kost og en generel sund livsstil gennem masser af motion.

Udvikling

Vi vil udvikle alle vores spillere med udgangspunkt i deres aktuelle niveau. Alle har forskellige ambitioner, og træningen tilpasses herefter. Det primære er, at alle fastholdes i sporten og den enkelte ikke føler, at man falder igennem, uanset hvilket niveau man spiller på.

Samtidig tør vi også arbejde med ambitiøse mål, hvor spillere og hold hele tiden arbejder med at nå næste udviklingstrin. Derfor sætter vi krav til vores trænere om, at de skal have de faglige redskaber til at kunne drive spillernes og holdenes udvikling.

Ligeledes vil vi udvikle os selv, så vi hele tiden er på forkant med højaktuelle tilbud, som egner sig for vores medlemmer, trænere og ledere.

 

Bjerringbro FH