Succesfuldt Håndbold For Sjov arrangement

13. september 2016

 

Succesfuldt Håndbold For Sjov arrangement

 

Knap 30 børn gav den gas i Bjerringbro Idrætspark

 

Lørdag den 10. september stod i håndboldens tegn, da Bjerringbro FH gentog sidste års succes med Håndbold For Sjov, et arrangement for de mindste boldinteresserede. Det handler nemlig også om at have det sjovt, når man spiller håndbold. I år valgte man dog at koncentrere sig om klubbens mindste årgange.

Knap 30 børn i alderen fire til otte år mødte op til lørdagens aktiviteter, som forløb i tidsrummet 09.00-12.00. Antalsmæssigt var det en anelse flere end sidste år. Forskellen fra sidste år var dog en positiv overvægt af nye deltagere, som ikke i forvejen har sin gang i klubben, i det tæt på halvdelen af de fremmødte var nye ansigter.

Frivillige fra BFH´s rekrutteringsudvalg var i dagens anledning kaldt ind til at hjælpe med at holde styr på tropperne, og flere ungdomsspillere mødte op for at give en hjælpende hånd på banerne. Hele herligheden blev fornemt styret af klubbens egen træner Steffen Thier, som har stor erfaring fra lignende arrangementer og håndboldskoler i klubben. Med på sidelinjen havde Steffen Thier den gamle Bjerringbro håndboldpige, Kirsten Rasmussen, som sjældent afslår en bøn om deltagelse fra sin gamle klub.

Små lege, gribe/kaste øvelser, skud øvelser og små kampe blev de små spillere præsenteret for, og der blev i den grad gået til den.

Dagen blev fuldendt, da BSV´s maskot, ørnen Eddie, pludselig dukkede op med boller, juice og frisk frugt til alle deltagerne, i øvrigt venligst sponsoreret af Meny, Kiwi og Bergs Bageri. Et rigtig tilløbsstykke, hvor der var plads til  både krammer og massevis af fotos med den populære maskot.

Ingen tvivl om, at arrangementet kalder på en gentagelse, især da der i løbet af formiddagen kom der flere tilkendegivelser fra forældre, som gerne ville have deres børn til at starte med at spille håndbold.

 

 

Susanne Langvad

Rekrutteringsudvalg