Referat af spillermøde

5. august 2020
Hej piger
Tak for en god opstart i tirsdags.
Vi startede med et lille spiller møde og derefter lidt træning, som de fremmødte piger klarede super flot.?????? så 3 smiler for det.
Et lille referat af mødet.
Præsentation af træner:
Hedder Jakob og kommer fra Hobro, har selv spillet på høj plan, men nogle knæskader satte en stopper for det. Kunne ikke undvære håndbold, så blev træner og har været det i 29 sæsoner nu. Med Jyllands serien og 3 division hold de sidste 10 sæsoner.
På mødet blev det vedtaget, at alt kommunikation forgår i vores Facebook grupper U19 eller over messenger. Vigtigt vigtigt at man svare på de opslag, der skal svare på og ikke bare kigger dem.
Holdet U19:
Vi er et hold alle, såvel træner,spiller på banen, på bænken og holdleder.
Så alle har en mening og alle har ret til at udtrykke den, hvad der sker på banen bliver på banen og når vi går fra hallen er vi venner og alt er glemt. Det er vigtigt, for der er plads til alle på holdet.
Sæson:
Vi blev enige om at starte i 2 division og prøve at forblive der efter jul også, så det er vores mål. Et mål som vi som hold vil prøve at nå alle sammen.
Der er træning tirsdag fra kl 19.30 sammen med u17.
Og torsdag fra kl 19.30 sammen men et senior hold.
Der vil blive lagt et opslag i gruppen tirsdag og torsdag fra kl 9.00 omkring træning op, og der i opslaget skriver man kun hvis man ikke kan komme ind kl 15.00 på dagen.
Til Jer spiller:
Kender i nogle som mangler et spillede sted i jeres omgangskreds, så sige det til dem eller tage dem med til træning. Vi kan altid bruge flere spiller til 2 division.
God sæson til Jer alle.
Vh
Træner Jakob
Holdleder Katrine og Marianne