Pokalkamp: Bjerringbro FH - Team Esbjerg

13. maj 2018

Mandag aften kommer der fornemt besøg når sidste års pokalvindere fra Team Esbjerg gæster Bjerringbro Idrætspark.

 

Mandag kl. 19.00 fløjtes der op til sjette runde i damernes landspokalturnering. Her møder Bjerringbro FH hjemme Team Esbjerg. Det er et Esbjerg der netop har tabt semifinalen imod Odense Håndbold. Dermed skal vestjyderne ud og spille kamp om bronzemedaljerne mod Viborg HK, hvor første kamp er fredag d. 18 maj. Team Esbjerg har i de sidste sæsoner været et af de hold der har vidst sig frem i toppen af dansk kvindehåndbold. Det forventes også at være et stærkt hold, som stiller til start mandag aften i Bjerringbro Hallen.

 

Og holdet der skal forsøge at matche de velspillende vestjyder står foran noget af en opgave. Bjerringbro FH sluttede sæsonen af med en sejr over Hadsten Håndbold og sikrede dermed en sæson mere i 1. Division. Det bliver svært at gøre noget ved ligafavoritterne fra Team Esbjerg, men BFH har i løbet af sæsonen spillede gode kampe og leveret godt når de har mødt topholdene i 1. Division og det skal de medbringe i mandagens kamp.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Det er jo sådan en sommerkamp mod et hold, som har spillet rigtig mange kampe her på det sidste. De har nok ikke trænet så meget med det kampprogram de har haft. De har også været hårdt ramt af skader og skal ud og have en bronzekamp mod Viborg. De er et top-fire-hold og uanset hvor mange skader de kan ske at have, så er de et klasse hold, så de er kæmpe favoritter, så vi kan spille frit. Vi tager det som en oplevelse og håber der kommer nogle mennesker i hallen og kigger. Vi vil forsøge at spille op med dem i så store perioder som muligt. De er jo klarer favoritter, men vi vil se om vi ikke kan skabe en god og spændende kamp. De er ramt på bagspillerpositionerne, så de kommer nok til at spille noget 4-2, men vi er klar på at give den fuld gas.”

 

Der er gratis entre, så kom i hallen og støt pigerne.

 

Bjerringbro FH
V/Mathias Halskov