Nye håndbolde mm til BFH

23. februar 2021

Bjerringbro FH er klar til at tage imod klubbens medlemmer, når der igen må trænes håndbold.


Klubben er ligesom mange andre foreninger udfordret på Coronavirussen, som gør, at klubbens medlemmer på nuværende tidspunkt ikke har mulighed for at træne og spille håndbold, desuden betyder Cornavirussen også, at BFH må aflyse forskellige arrangementer og dermed mister penge til klubkassen.


Derfor er det helt fantastisk, at Bjerringbro FH kan meddele, at Sparekassen Kronjyllands Gavefond har doneret penge til Bjerringbro FH, så klubbens boldrum kan blive opgraderet uden og skulle have åbnet klubkassen.                                                                                                                                                                                                      

Så når træner/leder og spiller møder ind igen, vil der være nye street/skumbolde, springstativer, kegler, markeringsbrikker og balancepuder.


”Vi glæder os alle til mere normale tider, hvor vi igen kan mødes og samles om det vi godt kan lide. Og vi er glade for, at vi med vores donation at give Bjerringbro FH en hjælpende hånd, så de kan være klar til at tage imod deres medlemmer. Vi krydser fingre for, at det sker snart” siger Anders Møller Steffensen, souschef i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Bjerringbro.


På billederne er det 1. div. damerne, der viser nogle af redskaberne frem:) Bjerringbro FH