LykkeCup 2019

3. juni 2019

Information vedr. LykkeCup den 8. Juni


Vi mødes alle i Gigantium i Ålborg kl. 8.50 ude foran hovedindgangen.
Det er dog vigtigt at i kommer i god tid, for der er omkring 1000 p-pladser omkring Gigantium, og de skriver på deres hjemmeside at man opfordrer folk til at parkere lovligt, da de har en effektiv parkeringskontrol. På deres hjemmeside kan man også læse lidt om hvor det evt. er muligt at parkere.

Gigantium ligger på adressen:
Willy Brandts vej 31, 9220 Ålborg øst


Alle spillere skal huske at medbringe: 
Spillertøj 
Indendørs sko
Drikkedunk
Samt det pæneste sæt tøj man ejer - til Gallafesten.


Har lagt et brev fra Rikke her under, så man kan se lidt om hvad der skal forgå på selve dagen.


Skulle der ske at være spørgsmål til dette, så skriv endelig facebook tråden, eller også kontakt Annette.

Vi glæder os vildt meget til at se jer deroppe til en super skøn dag.


Trænerteamet

Kære LykkeLiga håndboldspillere! 
 
Nøj, hvor jeg glæder mig til snart at se jer allesammen til LykkeCup! Jeg lover, at vi vil gøre ALT for at I får en fantastisk dag! 
 
Jeg er helt blæst bagover af jeres store opbakning til Danmarks LykkeLigste Sæsonfinale! Af hjertet tak. 
 
WOW
Vi bliver næsten 500 håndboldstjerner fra 41 klubber med LykkeLigahold, 79 hold over 210 fantastiske trænere. Og vi håber naturligvis på en fyldt arena! Del endelig jeres VIP billetter ud, så vi kan få så mange fans med som overhovedet muligt. 
 
Kom til Gigantium i god tid
Når I ankommer til Gigantium skal I gå ned i storarenaen og finde jeres klubhost. Denne vil stå med et skilt med jeres klubnavn på. I vil få udleveret en kuvert med jeres navn på, hvor der er de frokost- og gallabilletter, I har bestilt. Nup lige jeres navneskilt på med det samme! Her er der også billetter til jeres trænere.  
 
Klar til indløb 
Kl. 9.55 skal I og jeres trænere være klar til indløb kl 10. Klubhosten viser vejen og går forrest. Vi siger farvel til mor og far, og skulle der være nogle, der gerne vil have en med, er det selvfølgelig helt i orden. 
 
Velkommen og Wafande
Vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen! Wafande glæder sig til at fyre op for opvarmningskoncerten, mens Mulle Kristiansen glæder sig til den "rigtige" håndboldopvarmning. Alle får et fankort med Wafande, hvis de har lyst, og han har lovet at give krammere efter koncerten!  
 
Håndboldkampe
De vigtige håndboldkampe går i gang kl. 11.30 og afsluttes kl. 15.00. Vi har i dialog med jeres trænere delt jer håndboldspillere op i fire spillemæssige niveauer, så I alle kan få en spillemæssig god oplevelse. 
 
Antal kampe
Vores Cool og Super Stars spiller 2 kampe (i arenaen), Power Stars (storarena) spiller 3 kampe og vores Turbo Stars spiller 4 kampe (Idrætshallen) 
 
Der er plads til ALLE
Det er vigtigt for os, at alle kan være med til LykkeCup, lige meget om man kun er 1 spiller fra Ravnsborg Vikings, 2 fra Varde Kool Kidz eller 48 fra Aalborg Kidz, hvorfor vi har valgt at lave All Stars hold på alle fire niveauer. Vi har nemlig erfaret igennem vores LykkeLigastævner, at det betyder mere for vores håndboldspillere at spille på det passende niveau fremfor nødvendigvis at spille for sin egen klub. Men bare rolig - der er masser af opbakning, trænere og fællesskabsfølelse! 
 
Vi elsker jeres trænere!
Jeres trænere skal nok klæde jer godt på i forhold til, hvor og hvornår jeres håndboldspiller skal spille. Kampprogrammet vil blive sendt ud nogle dage  før LykkeCup. 
 
Glæd jer til en masse kærlighed 
I vil opleve hjælpesomme dommere og trænere i verdensklasse, hvor ALLE vil gøre alt for, at I får en god dag. 
 
Ambassadører
Vores ambassadører vil også gøre alt for, at I får en god dag og vil så gerne spille med. Vi får bl.a. besøg af Jan Gintberg, Helle Thomsen, Karen Brødsgaard, Dan Jakobsen, Mulle Kristiansen, Trine Jensen og endnu flere.
 
Frokost
Der er frokost i is-arenaen i tidsrummet mellem 11.30 og 13.30, hvorefter denne forvandles til en skøn gallakulisse! 
 
LykkeStreet 
Ud over de vanvittig vigtige håndboldkampe er der også en masse andet at lave i løbet af dagen! I kan gå op i vores LykkeStreet, hvor der er mulighed for at købe popcorn, slush-ice, pølser etc.. I og jeres familier også købe LykkeLiga-fanting i vores LykkeShop. 
 
Oplevelse for hele familien
Vi stræber på at skabe en totaloplevelse for hele familien, og derfor er der noget for alle. Gå derfor en tur hen til vores kreativitetszone, hvor I kan lave heppe-skilte eller sidde og tegne. I kan også gå i atletikhallen og få sved på panden. Her er der nemlig opstillet tre hoppeborge og en omgang bungee-run! 
 
Stillezone
Hvis I lige trænger til at trække stikket, har I selvfølgelig mulighed for at trække hen i vores stillezone, hvor I kan sidde rart og lige få fordøjet alle de nye indtryk. I selve arenaen vil der ikke være musik under afviklingen af håndboldkampene, mens der i Idrætshallen hos Turbo Stars være fuld smadder med musik under kampene og kommentator indslag. 
 
Afslutningscermoni
Kl. 15.10 mødes vi i storarenaen igen og sammen med jeres klubhost gør I jer klar til indløb til afslutningscermoni kl 15.15. Forvent fuld lykke og glæd jer til, at vi skal breake vores verdensnyhed sammen med Hummel. Og selvfølgelig mange andre sjove overraskelser til jer håndboldspillere. 
 
Gallafest - dørene åbnes kl 17.    
Det bliver fantastisk at feste med jer efter en dejlig håndbolddag. Husk at tage jeres flotteste sæt tøj med. Vi må dele så godt, vi kan, om de omklædningsrum der er. Vi har også sat skiftekabiner op, der kan anvendes. 
 
Vi sætter bordkort på, så I selvfølgelig kommer til at sidde sammen med alle dem I kender - og jeres trænere naturligvis. Der bliver serveret en dejlig buffet og drikkevarerne hentes i de barer, der er stillet op. 
 
DJ Thomas glæder sig til at spille jeres ynglingsnumre! Souvenirs kommer og spiller vores sang: 3 skridt og et par andre klassikere! Ellers er der bare FEST-FEST-FEST. 
 
Afslutning kl 21
Jeg håber, at I har haft den bedste håndboldfest nogensinde og forvent nu, at I er trætte dagen efter! Men hey, sådan er det at være rigtige håndboldstjerner efter store kampe! Og LykkeCup er jo en slags OL, VM og EM oveni hinanden agtigt. 
 
Jeg kan næsten ikke vente med at se jer! 

Kærligst Rikke
LykkeLiga