Information mm.

1. maj 2018


Så kom vi endelig igang. Her er 3 korte beskeder til opstarten (Der kommer flere, når vi er på den anden side af diverse blå mandage )


1. Dem som har mulighed for at spille beach tunering d. 27 maj, må gerne sende en besked til mig senest fredag, så jeg kan få et overblik over hvor mange hold, som skal afsted. Vi er lidt presset af den korte tilmeldings frist.


2. Bliver man forhindret i at kunne træne, bedes I sende afbud til mig på 42335598 før kl.16, så jeg har mulighe...d for at tilpasse træningen efter, hvor mange vi bliver. Jeres forældre må melde afbud for jeg, hvis I ikke kan trykke på telefonen pga vabler! Hold helst facebook gruppen fri for afbud, så det er nemmere at holde overblikket.

3. Der kan være meget at vende sig til, når man starter ny sæson og nogle vil gerne forbedrer alt på en gang. Så for at gøre det mere overskueligt, må I gerne vælge 3 ting, som I ønsker at blive endnu bedere til i løbet af sommertræningen. Og udfordre gerne jer selv!


De 3 ting skal være:
1. Et skud, (Skru bold, kringle, løbe, 2 fods afsæt, alm hopskud, placering ect.)
2. En finte, hvis det er muligt kan i med fordel finde et youtube klip (3-skridts, radjenovic, “højre fodsafsæt”, rullefinte ect.)
3. En fysisk ting (armbøjninger, squat, mavebøjninger, hurtighed ect.)


Til målemændene, I kan bytte finte og skud ud med placering ved bestemte skud (fx fløj skud) og et udfald.


Skriv dem gerne på facebook. ??Vi ses onsdag

P.s. De heldige som har vundet duksetjansen for maj er Helene og Sofia!