BFH retur fra Sverige og Ungarn

12. juli 2016


BFH U14 drenge - Partille Cup 2016

13 drenge og 3 træner/leder har taget turen over vandet til Sverige, for at deltage i Partille Cup, som er Verdens største håndboldstævne, hvor 1345 hold fra 43 forskellige nationer deltager. Der er blevet spillet håndbold fra morgen til aften på 60 baner rundt om i Göteborg.
Undervejs har U14 drenge mødt hold fra Norge, Sverige, Tyskland, Ukranie og Egypten. Der var i alt tilmeldt 93 U14 drenge hold.
BFH drengene blev desværre slået ud i 1/4 finalen af Kolding med resultatet 17-18. 
Men super godt kæmpet og rigtig flot at drengene kom så langt

Denne store håndboldfest starter med en kæmpe åbningsceremoni i Scandinavium hallen med plads til 12.000 mennesker.
Også det Danske u18 kvinde landshold har deltaget i Partille Cup, de har spillet European Open i Liseberghallen.

 

 

U14 piger og U16 drenge fra Bjerringbro FH hjem fra Ungarn.

U14 piger og U16 drenge er netop hjemvendt fra et håndboldstævne i Ungarn – Balaton Füred Cup, et stævne Bjerringbro FH har deltaget i flere gange.

Bjerringbro FH var kommet i bus med Ikast FS, i deres tur til Ungarn og efter en bustur på 22 timer ankom holdene mandag den 4. juli til Alsóörs, hvor både Ikast FS og Bjerringbro FH skulle bo i bungalows.


Efter morgenmaden og udpakningen gik turen Balaton søen, som kun var 500 meter fra bungalowsene.

Tirsdag var den første dag, hvor der blev afviklet håndboldkampe og med 2 sikre sejre til U14 pigerne, mens U16 drengene var lidt mere presset, men dog også vandt begge kampe. håndboldkampene var færdige lige efter middag, hvor efter der igen var dømt en dukkert i Balaton søen.


Onsdag var der igen håndboldkampe på programmet, håndboldkampene blev spillet i Balaton Füred, en by som ligger 12 km. Fra Alsóörs, pigerne spillede i byens gymnasie hal, mens drengene spillede i Sportscenteret i byen. Pigerne var denne dag også overbevisende og vandt begge deres kampe, mens drenge vandt en kamp og spillede en kamp uafgjort.


Torsdagen var stævnets fridag, hvor Bjerringbro FH var på udflugt i Siöfok, en stor by som ligger 45 km. Fra Alsóörs, hvor bl.a. pigerne fik mulighed for at prøve deres indkøbsgen af og efter hjemkomst fra var der igen afgang til Balaton søen, hvor der bl.a. var en drabelig vandpolokamp, hvor U16 drengene og de mandlige ledere på turen var på banen. Pigerne nøjes dog med en dukkert i søen eller en tur på vandcyklerne. 


Om fredage var der finalekampe, her var drengene sikker på at skulle spille finale, mens U14 pigerne først skulle gennem en semifinale, en semifinale som blev vundet overbevisende over Team Favrskov. Første finale var U16 drenge, som de skulle spille mod Brønderslev, et hold som de i indledende pulje havde slået overbevisende. Kampen blev dog mere spændende, men BFH drengene kunne dog trække sig tilbage som vinder. Til kampen var der mange tilskuere fra Bjerringbro, da der var opbakning fra BFH´s egne piger, forældrepar fra U16 drengene og hele 10 forældrepar fra U14 pigerne.


Pigernes finalekamp var mod et Ungarsk hold, her var forventet en meget lige kamp, men pigerne fra BFH ville det anderledes og i løbet af kort tid var kampen reelt afgjort og ved pausen var BFH foran med 8 mål og pigerne kunne efter en flot indsats række hænderne i vejret som vinder. Her var opbakningen til holdet også helt fantastisk, da alle tilskuere fra drengefinalen nu bakkede pigerne op.


Til stævnet blev der udvalgt den bedste målmand og markspiller, her blev Ida Østergaard valgt som den bedste målmand i U14 pigerne, mens Nicolai Halskov blev valgt som den bedste markspiller i U16 drenge.

Som afslutning på turen tog hele klubben ud og spiste aftensmad på en lokal resultant fredag aften. 


Sommer Summarum vi hjembragte alle metaller; 2 x guld og et par flotte individuelle titler, og en masser af det, der er svært at måle, men som gør at ”En klub er mere end håndbold”.


Bjerringbro FH