1. Div. damer tager point med hjem

9. oktober 2017

Lørdag aften var der 1. Divisions damehåndbold i Gudme. Her tog det lokale hold imod Bjerringbro FH fra det midtjyske. Her blev det til en sikker udebanesejr på 23-30.

 

Lørdag kl. 17.45 blev der fløjtet op til kamp mellem Gudme HK og Bjerringbro FH i damernes 1. Division. Her startede kampen meget lige med to angrebsivrige hold, som kom til gode chancer. Stillingen var derfor 4-4 efter de første 8 minutter. Herfra trak udeholdet dog fra med tre mål i streg fik de skabt et lille hul på måltavlen. Frem mod pausen fik hjemmeholdet dog gang i angrebsspillet igen, men det var ikke noget der mindskede forspringet op gæsterne. Efter 30 underholdene minutter kunne holdene gå i omklædningsrummene med udeholdets føring nu oppe på fire mål ved stillingen 11-15.

 

Efter pausen kom BFH bragende ud af omklædningsrummet. Her fik de hurtigt udbygget deres forspring til seks mål og derved tog de lidt af spændingen ud af kampen. Herfra blev der byttet et mål eller to holdene imellem, men ikke noget der ændrede det helt store. Gæsternes føring toppede ved otte mål ca. 3 minutter før slutfløjt. I løbet af anden halvleg var det småt med tvivl om kampens udfald. Gæsterne spillede med overskud både på banen og tavlen. Efter de 60 minutter var det derved et Bjerringbro hold, som kunne række armene i vejret efter en 7-måls sejr. Dermed holder de fast i den øverste halvdel af rækken.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger om kampen:

”Det var jo super fedt med de to point. Vi kommer til rigtig mange gode chancer kampen igennem. I angrebet er der god fart og tålmodighed i spillet og i forsvaret får vi pakket det godt sammen. Vi har et par returbolde vi ikke får fat på og så har de held med lidt hurtigmidte ellers ser det rigtig fornuftigt ud over hele linjen. Vi kunne godt have vundet lidt større, men da sejren var i hus lukker vi lidt op i forsvaret og det koster. Vi fik de to point og fik igen alle på måltavlen. Spillerne gør det generelt rigtig godt, så vi er glade.”

 

BFH-målscorer:

Line Gyldenløve: 7 mål

Emilie Bangshøi: 5 mål

Pernille Sandtorp: 5 mål

Sofie Nielsen: 4 mål

Christina Haahr: 3 mål

Nanna Frausing: 2 mål

Louise Engstrøm: 2 mål

Thilde Boesen: 1 mål

Rikke Tornbjerg: 1 mål

 

Bjerringbro FH

V/Mathias Halskov