1. Div. Damer tager atter to point

8. marts 2018

Onsdag aften sikrede Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer sig to vigtige point med en storsejr på 31-18 hjemme i Bjerringbro Idrætspark over AGF.

 

Onsdag aften kl. 19.15 blev der fløjtet op til kamp mellem BFH og AGF i Bjerringbro hallen. Her var det hjemmeholdet, som kom bedst fra start. BFH var første hold på måltavlen og bragte sig foran 2-1 fire minutter inde i kampen. Herfra så BFH sig ikke tilbage og holdet var også forrest på måltavlen resten af kampen. Hjemmeholdet udbyggede stillige og roligt deres føring, hvor de for alvor fik skabt hul, da de gik fra 5-3 til 11-4 med ti minutter til pausen. Frem mod pausen var det en mere jævnbyrdig affære og det lykkedes for gæsterne at hente ind på BFH med et enkelt mål. Således kunne de to hold gå i omklædningsrummene ved stillingen 13-7.

 

Efter pausen var det igen et oplagt hjemmehold som kom på banen. De første 10 minutter var det atter solidt arbejde i defensiven, som sammen med flot angrebsspil gjorde at Bjerringbro kunne udbygge føringen til 21-9 med 20 minutter tilbage af kampen. Derved var kampen reelt set afgjort og de sidste 20 minutter løsnede holdene lidt op i defensiven. Det havde dog ikke den helt store betydning for den føring, som hjemmeholdet havde oparbejdet. De kunne derfor løfte armene i vejret efter de 60 minutter med en sejr på 31-18 og to point mere til tabellen. Holdet rykker derved op på 9. Pladsen, som sikrer en sæson mere i divisionen. Dog har BFH kun et point ned til Vendsyssel, som har spillet en kamp mindre.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger om kampen:

”Det var en rigtig god kamp og vi fik to dejlige point. Vi sidder på kampen fra start af og specielt forsvaret står godt de første 45 minutter. Så slår vi lidt op i banen, som det oftest sker grundet faldende koncentration grundet stillingen. Vi lykkes med mange af de ting vi laver og alle kommer fint i spil igen. Nu er vi sikret ikke at kunne rykke direkte ned og vi har fået fat i dem over stregen, så vores næste mål er at komme fri for nedrykningsspillet.”

 

BFH-målscorer:

Louise Søndergaard: 6 mål

Mathilde Pedersen: 4 mål

Line Gyldenløve: 4 mål

Nanna Frausing: 4 mål

Pernille Sandtorp: 3 mål

Rikke Tornbjerg: 3 mål

Emilie Bangshøi: 2 mål

Sofie Nielsen: 2 mål

Thilde Boesen: 1 mål

Rikke Enevoldsen: 1 mål

Christina Haahr: 1 mål

 

Bjerringbro FH
V/Mathias Halskov