1. Div. damer BFH - Vendsyssel

30. november 2017

Lørdag drager Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer til Nordjylland. Her venter Vendsyssel Håndbold til en kamp om 2 vigtige point.

 

Lørdag eftermiddag kl. 15.00 møder Bjerringbro FH Vendsyssel Håndbold i damernes næstbedste række. Vendsyssel Håndbold kommer til weekendens kamp med sejre i de sidste to kampe. De to sejre er kommet efter en periode på næsten to måneder uden point til nordjyderne. Dermed faldt de fire point på et tørt sted. Vendsyssel har nu 6 point efter 10 kampe og ligger pt. nr. 11, tre point efter BFH, som ligger på den sidste sikre plads i divisionen.

 

BFH tager til Nordjylland efter en blandet måned. Efter to sejre i starten af måneden led holdet et nederlag på hjemmebane til Roskilde Håndbold i sidste spillerunde. Holdet indtager pt. 9 pladsen med 9 point og ligger pt. til et år mere i 1. Division. Under stregen ligger AGF med 7 point og længere nede lørdagens modstander. Kigger man opad i tabellen ligger Fredericia med 10 point og Ringsted med 11 point. Derved skal midtjyderne bruge to point i weekendens opgør for at holde kontakten opad i tabellen.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Det bliver svær en svær kamp. De er kommet godt i gang på det sidste og har fået lidt afstand til bunden. De har leveret nogle gode kampe på det sidste, selvom de ikke har fået point ud af dem alle sammen. De har skiftet meget ud i truppen og det har taget noget tid at få spillet de nye ind, men det ser ud til at de er ved at være der. Vi skal have vores angreb til at spille noget bedre end i sidste kamp mod Roskilde. Vi skal ramme et højere niveau i en større del af kampen. Vores forsvar har stået rigtig fornuftigt og det skal det fortsætte med. De har topscoren i 1. Div. Hende skal vi have lukket ned, så er vi kommet et godt stykke ad vejen.”