1. Div. Damer BFH - Gudme HK

6. oktober 2017

1. Div. Damer BFH - Gudme HK

Lørdag aften spiller Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer ude mod Gudme HK. Kampen bliver jydernes første til det Sydfynske.

 

Lørdag kl.17.45 spiller Gudme HK mod Bjerringbro FH i SU`VI:T Arena. Det er første gang de to hold mødes og det tegner til at blive en meget jævnbyrdig kamp. Gudme er rykket op til denne sæson og har leveret nogle fine kampe i starten af sæsonen. Ser man på tabellen ligger holdet næstsidst med 1 point. Holdet har præsteret godt i store perioder af kampene, men har manglet det sidste for at kunne følge med helt til dørs. Som oprykker er det oftest svært i starten, men fynboerne har forbedret sig kamp for kamp og ligner bestemt ikke et hold, som er afklaret med en tur tilbage til 2. Division.  

 

BFH tager til Sydfyn med tre point i de sidste to kampe. Efter en svingende angrebsindsats i første kamp har holdet fundet vejen frem til netmaskerne hvor det er blevet til henholdsvis 24 og 25 mål efterfølgende. Samtidigt har holdet har fortsat deres solide arbejde i defensiven, hvilket har resulteret i fremgangen på pointtavlen. Det midtjyske hold ligger pt. på 7. Pladsen i rækken 1 point efter Hadsten Håndbold på 2. Pladsen, og 2 point ned til Lyngby HK på 12. Pladsen, så det er stadig tæt i damernes næstbedste række. Skal BFH blive i den øverste halvdel af rækken, skal de to point dog med hjem fra Gudme når holdet rejser hjem lørdag aften.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Vi skal se om vi kan få to point mere på kontoen. De er et oprykkerhold, men de er blevet bedre og bedre i løbet af de første tre kampe. De har to bagspillere, som laver over halvdelen af deres, så dem skal vi have holdt nede. Kan vi lukke dem ned, så er vi kommet et godt stykke. De scorer lige knap 20 mål i gennemsnit, så kan vi holde dem der, så er der mulighed for at trække det længste strå. Jeg håber vi kan bygge videre på vores fundament i den defensive del og så fortsætte med at lægge på i angrebsspillet, som er blevet bedre og bedre. De gør det fint i store perioder, så de kan godt spille håndbold, så vi skal være klar til at yde 110% ellers får vi det svært.”

 

Bjerringbro FH

V/Mathias Halskov