1. Div. BFH-TMS Ringsted

12. januar 2018

1. Div. damers første hjemmekamp i det nye år

Lørdag eftermiddag spiller Bjerringbro FH’s deres første hjemmekamp i 2018. Det sker når TMS Ringsted kommer på besøg i det midtjyske.

 

Lørdag kl. 14.00 danner Bjerringbro idrætspark atter rammer for håndbold i damernes 1. Division. Her tørner BFH og TMS Ringsted sammen i kampen om vigtige point i den nederste halvdel af damernes næstbedste række. Ringsted kommer til Midtjylland med en frisk sejr i bagagen efter de i sidste weekend vandt med 5 over Lyngby HK. Holdet ligger på 8. Pladsen med 14 point to point efter Roskilde på 7. Pladsen. På pladsen under dem er lørdagens jyske modstander placeret.

 

Bjerringbro FH tabte årets første kamp med fire mod topholdet Horsens. Holdet indtager 9. Pladsen med 9 point og ligger pt. på den sidste plads, som sikre en ny sæson i 1. Division. Holdet leverede svingende præstationer i løbet af efteråret, men fandt mere stabilt spil frem mod julepausen. Sidst de to hold mødtes endte kampen uafgjort efter 60 tætte minutter. Så der er lagt op til en gyser af en håndboldkamp lørdag eftermiddag i Bjerringbro hallen.

 

Bjerringbro FH’s træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Vi havde en yderst spændende kamp mod dem i første runde. De ligger lige over os i tabellen, så det er jo en direkte kamp i tabellen. Vi havde gode takter mod Horsens, hvor offensiven fungerede godt, vi havde dog en periode i anden halvleg, hvor vi brændte på vores chancer. Defensiven skal vi have op og stå godt igen, så ser det positivt ud. Ringsted minder lidt om Horsens. De har nogle hurtige bagspillere og får flyttet bolden godt i angrebet. I den anden ende har de en solid 6-0 med to store 3’ere i midten, så vi skal have åbnet op bredt i banen og så score på vores chancer, så tror jeg det bliver en god og tæt kamp. Det har vi efterhånden lidt for vane at levere.”


Bjerringbro FH
V/Mathias Halskov