1. Div. BFH - Fredericia HK

23. oktober 2018

Torsdag aften spiller Bjerringbro FH hjemme imod Fredericia Håndboldklub i kvindernes 1. Division.

 

Torsdag kl. 19.30 mødes top og bund i damernes 1. Division når Fredericia HK gæster Bjerringbro idrætspark og Bjerringbro FH. Torsdagens gæster har fået en blandet start på sæsonen med 3 point for 5 kampe. Holdet startede ellers godt ud med en 1-måls sejr på udebane i første spillerunde. Efterfølgende har det dog set sværere ud med en uafgjort og tre nederlag i de sidste 4 runder. På tavlen scorer holdet godt 23 mål i snit, mens de til sammenligning lukker næsten 29 mål pr. kamp ind. Holdet ligger i skrivende stund på 10. Pladsen med 1 point op til over nedrykningsstregen.

 

Bjerringbro skal bruge torsdagens kamp på at rejse sig efter 2-måls nederlaget fra weekenden. Her blev det for mange spildte chancer, som stoppede holdets sejrsstime på tre sejre. Holdet ligger på 3. Pladsen, kun et enkelt point efter Roskilde på 2. Pladsen. Torsdagens hjemmehold har leveret flotte præstationer med sejre over Hadsten og Sønderjyske i løbet af de første fem spillerunder. Offensivt har holdet spillet med højt niveau og i takt med at sæsonen er skredet fremad har forsvaret og keeperne fundet sammen og skabt et solidt fundament for flere sejre i de kommende kampe.

 

BFH træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”De har spillet svingende i denne sæson. I nogle kampe har de spillet rigtig fint og skidt i andre, så det bliver spændende at se hvad de dukker op med. De er smalt besat efter de er rendt ind i nogle skader og det har ramt dem. De spiller en del forskellige formationer så vi skal være omstillingsparate. Vi skal tilbage på sporet efter nederlaget i AGF. Vi skal hæve scoringsprocenten for vi spiller fornuftigt offensivt og kommer til mange chancer. Defensiven skal op og stå igen. De vil prøve at holde bolden lang tid og trække tempoet lidt ud af kampen. Så det bliver vigtigt med tålmodighed i hele kampen. Vi skal spille med omtanke, så vi ikke bare smider bolden væk, men samtidigt skal vi turde løbe, for det er vi blevet rigtig gode til.”